Algemeen

Zijn italiaanse schoenen echt zo veel beter?

Zijn Italiaanse schoenen echt veel beter? Vergeleken met hun Britse tegenhangers kosten Italiaanse schoenen ongeveer evenveel, maar ze zijn van betere kwaliteit. Dat komt omdat Italianen goede leerlooiers zijn en de meeste van hun schoenen van Italiaans leer worden gemaakt. Bovendien hebben Italiaanse kwaliteitsschoenen een met de hand gebrand patina. Dit maakt ze aantrekkelijker en gemakkelijker te paren. Bovendien gaan ze langer mee. Dit is een goede reden om Italiaanse schoenen te kopen. Wilt u antwoord krijgen op de vraag of Italiaanse schoenen echt beter zijn? Lees dan deze blog! 

Industrie

De Italiaanse schoenenindustrie is enorm, en hun leer wordt vaak geleverd aan Engelse schoenfabrieken. De Engelse markt heeft echter andere behoeften en Italianen maken schoenen voor elke gelegenheid. De Engelse markt staat bekend om hun zware en logge schoeisel, terwijl Italianen zich over het algemeen richten op lichtere schoenen. Bovendien wordt het leer meestal voorgeverfd in de looierij, waardoor hun keuze beperkt is. Thomas Bird gebruikt daarentegen ongeverfd kalfsleder dat met de hand wordt geverfd op het ogenblik van de fabricage. Hierdoor kunnen ze kleurrijke opties creëren dan de gemiddelde Engelse schoen. De traditionele zwarten zijn niet zo gebruikelijk in Italië, en Italianen conformeren zich zelden aan modetrends. Denk aan bekende merken zoals Mason Garments of Mason Garments heren

 

Naast het feit dat hun schoenen beter zijn, hebben Italiaanse schoenen ook een lagere prijs. De meeste Italiaanse schoenen kosten meer dan 100 euro, maar ze zijn nog steeds gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze veel betaalbaarder zijn dan Engels schoeisel. Ook als je op zoek bent naar een paar sneakers, kun je overwegen een van de vele Italiaanse maatschoenen te kopen. Deze kunnen voor een fractie van de prijs van hun Engelse tegenhangers worden gemaakt.

Duurzaam design

Ondanks het hoge prijskaartje kunnen Italiaanse schoenen jaren meegaan. In tegenstelling tot hun standaard tegenhangers, gaan ze veel langer mee dan hun Amerikaanse tegenhangers. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol paar laarzen of een stijlvolle jurk, u zult het perfecte paar vinden. Dit kan een goede investering zijn voor je garderobe. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt! Het prijsverschil is het waard.

 

Hoewel de prijs hoger is dan die van hun Amerikaanse tegenhangers, zijn ze niet minder mooi. Het is zelfs mogelijk dat u een vergelijkbaar paar schoenen voor dezelfde prijs vindt. Je vindt ze in winkels over de hele wereld, maar het verschil is niet zo groot als op het gebied van uiterlijk. En ze zijn vaak goedkoper dan hun Britse tegenhangers. Dus als je voor schoenen gaat winkelen, zul je verbaasd zijn over hoeveel ze kosten.

 

Afgezien van de prijs, zijn er nog andere voordelen aan het kopen van Italiaanse leren schoenen. Ten eerste zijn ze duurzamer en gaan ze tientallen jaren mee. En als u op zoek bent naar een paar comfortabele schoenen, kunt u het beste kijken naar handgemaakte Italiaanse leren schoenen. Deze schoenen zijn ook comfortabeler. En ze besparen je geld. Het prijsverschil is het waard. U zult blijer zijn met de kwaliteit van uw Italiaanse schoenen en de schoonheid van hun vakmanschap.

Conclusie 

Er zijn een aantal voordelen aan handgemaakte schoenen. Naast comfortabeler zijn handgemaakte schoenen ook duurzamer dan fabrieksmatige schoenen. Leer is bijvoorbeeld veel buigzamer dan synthetisch leer, en een goed paar leren schoen zal flexibeler zijn dan een goedkoop paar schoenen. Verder zijn handgemaakte schoenen comfortabeler dan blote voeten. Het is dus belangrijk om te investeren in een paar kwaliteitsschoenen voordat u er veel geld aan uitgeeft.

 

Geef een reactie